Skip to content
S&K Elektrotechniek

Automatisering

Complete oplossingen in draai- en schuifdeuren

S&K Elektrotechniek biedt complete oplossingen in draai- en schuifdeuren en is tevens gespecialiseerd in toegangscontrole systemen. Wij leveren in samenwerking met een erkende partner systemen voor elke denkbare situatie. Van showroomdeur voor een winkel tot tussendeur in een kantoor of horecaomgeving. Wij kunnen hierdoor uw project van a tot z verzorgen.

Elektrische schuifdeur

S&K Elektrotechniek is uw vakman als het gaat om automatische schuifdeuren, deuropeners en schuifdeurautomaten; ex- of inclusief montage. We leveren de automatische schuifdeuren in vele kleuren en maten en ze zijn geschikt voor diverse doeleinden.

Automatische draaideuren plaatsen, vervangen of repareren

Automatische draaideuren zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving. Denk maar aan bijvoorbeeld fysiotherapie, waar mensen die slecht ter been zijn de praktijk toch makkelijk kunnen betreden. Of aan de zorginstelling met oudere en/of minder valide bewoners. Ook de VVE kiest steeds vaker voor automatische draaideuren. Omdat mensen steeds meer thuis blijven wonen en niet meer de kracht hebben de deur zelfstandig te openen of te sluiten. Hiervoor is de automatische draaideur een uitkomst.

Een automatische draaideur biedt naast comfort een stuk veiligheid. Omdat de deur altijd gesloten wordt krijgen vreemden geen toegang tot uw pand. De deur kan op verschillende manieren geopend worden. Bijvoorbeeld met een handzender, een sleutelschakelaar, een sensor of een toegangscontrolesysteem, waarbij u een tag (sleutelhanger) of pas moet aanbieden om toegang te krijgen tot het pand. De montage verzorgen we graag voor u. Bel voor de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Automatisering van hekken, schuifhekken en poorten

Ook voor de automatisering van hekken, schuifhekken en poorten bent u bij S&K Elektrotechniek aan het juiste adres. Wij adviseren, installeren en zorgen voor het onderhoud.

Door direct de juiste automatisering voor uw hek of schuifhekken te plaatsen, voorkomt u storingen in de toekomst. U kunt dus vertrouwen op onze expertise en verzekert u van het beste oplossing voor de scherpste prijs. De montage verzorgen we graag voor u. Bel voor de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Elektrische poort | S&K Elektrotechniek Didam

Waarmee kunnen wij jou helpen?

S&K Elektrotechniek Didam | Elektricien Didam

Elektrische installaties

wij installeren in uw (nieuwe) gebouw de juiste elektrotechnische installaties. Wij verhelpen ook electrische storingen

Elektricien Didam | S&K Elektrotechniek

Elektra renoveren

Bij een verbouwing van jouw woning kan het verleggen van de elektra noodzakelijk zijn. Zo wil je mogelijk een nieuw stopcontact plaatsen, op een andere plek in de muur.

Meterkast vervangen | S&K Elektrotechniek Didam

Meterkast

Het komt regelmatig voor dat de stroom er in uw huis of pand uit valt omdat er teveel energie gevraagd wordt. Indien een groepenkast dit niet aan kan zal deze zichzelf uitschakelen. Wij kunnen uw groepenkast doormeten met een overzichtelijk rapport.

Woning renovatie Renkum - S&K Elektrotechniek

Nieuwbouw

Laat u zelf een huis bouwen, dan bent u vaker meer betrokken bij het bouwproces. Het grote voordeel van een huis laten bouwen is dat u weinig concessies hoeft te doen en uw eigen stijl en smaak kan toepassen

Utiliteitsbouw | S&K Elektrotechniek

Utiliteitsbouw

Voor bedrijven is het van groot belang dat zij het elektra op de juiste wijze hebben geïnstalleerd. Een onvoldoende verwarmd gebouw, of gebrekkige verlichting zal namelijk zeer onprofessioneel overkomen.

Verlichting aansluiten elektricien Didam | S&K Elektrotechniek

Verlichting

Op het gebied van verlichting is de laatste jaren veel veranderd. Tegenwoordig wordt goede verlichting erg gewaardeerd en het belang wordt niet meer naar achter geschoven. Zowel praktisch als esthetisch kan verlichting veel doen. Wij adviseren, leveren en installeren de juiste armaturen die voldoen aan al uw wensen.

Kunnen wij
je helpen met de elektra?

Open chat
Hoi,

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Groet,
S&K Elektrotechniek