Skip to content

Camerabeveiliging

Wil je een camerabeveiliging laten aanleggen?

Wanneer je jouw huis of bedrijf wilt beveiligen, ben je bij S&K Elektrotechniek aan het juiste adres. Er zijn veel manieren om jouw huis en bedrijf te beveiligen tegen ongenode gasten. Denk bijvoorbeeld aan een camerabeveiliging installatie. Vaak schrikt alleen de aanwezigheid van een beveiligingscamera de inbrekers al af.

Tegenwoordig zijn de mogelijkheden voor het beveiligen van jouw huis of bedrijf enorm breed. Denk maar eens aan de camerabeveiliging waar je gemakkelijk met de mobiele telefoon of tablet contact heb met het camerasysteem in en om jouw huis of bedrijf.

De belangrijkste redenen voor het aanschaffen van een camerasysteem zijn voornamelijk:

Preventie: Bewakingscamera’s schrikken af
Registratie: Ze verzamelen bewijsmateriaal
Controle: je ziet de beelden van jouw camerasysteem

Welk beveiligingscamera systeem kies ik?

beveiligingscamera’s zijn er in heel veel soorten en maten. Voor iedere situatie is een passende en betaalbare oplossing. Wij adviseren om eerst een checklist te maken. Wat zoek je precies? Eén enkele camera? Een compleet systeem met meerdere camera’s en beeldschermen? Is het voor binnen of voor buiten? Voor overdag of ’s nachts? Wil je draadloos of bedraad? Met of zonder bewegingsdetectie? Is inzoomen wenselijk? Maakt het systeem deel uit van jouw totale beveiliging?

Meer informatie of vrijblijvend een afspraak maken?

Beveiligen met camera’s is maatwerk. Maak voor een advies op maat een afspraak en wij komen vrijblijvend bij jou langs.

Offerte aanvragen