Skip to content
Elektrische installaties

Camerabeveiliging

Wil je een camerabeveiliging laten aanleggen?

Wanneer je jouw huis of bedrijf wilt beveiligen, ben je bij S&K Elektrotechniek aan het juiste adres. Er zijn veel manieren om jouw huis en bedrijf te beveiligen tegen ongenode gasten. Denk bijvoorbeeld aan een camerabeveiliging installatie. Vaak schrikt alleen de aanwezigheid van een beveiligingscamera de inbrekers al af.

Tegenwoordig zijn de mogelijkheden voor het beveiligen van jouw huis of bedrijf enorm breed. Denk maar eens aan de camerabeveiliging waar je gemakkelijk met de mobiele telefoon of tablet contact heb met het camerasysteem in en om jouw huis of bedrijf.

De belangrijkste redenen voor het aanschaffen van een camerasysteem zijn voornamelijk:

Preventie: Bewakingscamera’s schrikken af
Registratie: Ze verzamelen bewijsmateriaal
Controle: je ziet de beelden van jouw camerasysteem

Welk beveiligingscamera systeem kies ik?

beveiligingscamera’s zijn er in heel veel soorten en maten. Voor iedere situatie is een passende en betaalbare oplossing. Wij adviseren om eerst een checklist te maken. Wat zoek je precies? Eén enkele camera? Een compleet systeem met meerdere camera’s en beeldschermen? Is het voor binnen of voor buiten? Voor overdag of ’s nachts? Wil je draadloos of bedraad? Met of zonder bewegingsdetectie? Is inzoomen wenselijk? Maakt het systeem deel uit van jouw totale beveiliging?

Meer informatie of vrijblijvend een afspraak maken?

Beveiligen met camera’s is maatwerk. Maak voor een advies op maat een afspraak en wij komen vrijblijvend bij jou langs.

camerabeveiliging | S&K Elektrotechniek

Waarmee kunnen wij jou helpen?

S&K Elektrotechniek Didam | Elektricien Didam

Elektrische installaties

wij installeren in jouw (nieuwe) gebouw de juiste elektrotechnische installaties. Wij verhelpen ook electrische storingen

Elektricien Didam | S&K Elektrotechniek

Elektra renoveren

Bij een verbouwing van jouw woning kan het verleggen van de elektra noodzakelijk zijn. Zo wil je mogelijk een nieuw stopcontact plaatsen, op een andere plek in de muur.

Meterkast vervangen | S&K Elektrotechniek Didam

Meterkast

Het komt regelmatig voor dat de stroom er in jouw huis of pand uit valt omdat er teveel energie gevraagd wordt. Indien een groepenkast dit niet aan kan zal deze zichzelf uitschakelen. Wij kunnen jouw groepenkast doormeten met een overzichtelijk rapport.

Woning renovatie Renkum - S&K Elektrotechniek

Nieuwbouw

Laat je zelf een huis bouwen, dan ben je vaker meer betrokken bij het bouwproces. Het grote voordeel van een huis laten bouwen is dat je weinig concessies hoeft te doen en jouw eigen stijl en smaak kan toepassen

Utiliteitsbouw | S&K Elektrotechniek

Utiliteitsbouw

Voor bedrijven is het van groot belang dat zij het elektra op de juiste wijze hebben geïnstalleerd. Een onvoldoende verwarmd gebouw, of gebrekkige verlichting zal namelijk zeer onprofessioneel overkomen.

Verlichting aansluiten elektricien Didam | S&K Elektrotechniek

Verlichting

Op het gebied van verlichting is de laatste jaren veel veranderd. Tegenwoordig wordt goede verlichting erg gewaardeerd en het belang wordt niet meer naar achter geschoven. Zowel praktisch als esthetisch kan verlichting veel doen. Wij adviseren, leveren en installeren de juiste armaturen die voldoen aan al uw wensen.

Kunnen wij
je helpen met de elektra?

Open chat
Hoi,

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Groet,
S&K Elektrotechniek