Skip to content

Verlichting

Verlichting

Op het gebied van verlichting is de laatste jaren veel veranderd. Tegenwoordig wordt goede verlichting erg gewaardeerd en het belang wordt niet meer naar achter geschoven. Zowel praktisch als esthetisch kan verlichting veel doen. Wij adviseren, leveren en installeren de juiste armaturen die voldoen aan al jouw wensen.

Het is belangrijk een goede balans te vinden tussen functionaliteit en de juiste armatuur bij uw inrichting. Licht kan zoveel doen: het juiste lichtplan kan de sfeer totaal veranderen in uw ruimte. Het kan dan motiveren en stimuleren.
De mogelijkheden zijn enorm en voor ieder budget bestaat een oplossing. Variërend van traditionele bediening tot de op afstand bestuurde systemen met verschillende luchtscènes, van sfeerverlichting tot tl verlichting, van spots tot indirect licht en noodverlichting. Voor ieders smaak van klassiek tot modern.

Tuinverlichting

Tuinverlichting aanleggen is een mooie manier om optimaal te profiteren van alle moeite die in de tuin gestoken is. Wil je meer sfeer in jouw tuin creëren met behulp van verlichting? Mis je een lamp naast jouw voordeur? Of zoek je juist praktische verlichting langs het pad in jouw tuin? Ook voor het aanleggen van tuinverlichting zit je bij ons goed. Wij weten precies hoe we elektra op een veilige manier in jouw tuin moeten aanleggen. Kies je voor ons, dan kies je voor tuinverlichting van goede kwaliteit.

Offerte aanvragen