Skip to content
Elektrische installaties

Verlichting

Verlichting

Op het gebied van verlichting is de laatste jaren veel veranderd. Tegenwoordig wordt goede verlichting erg gewaardeerd en het belang wordt niet meer naar achter geschoven. Zowel praktisch als esthetisch kan verlichting veel doen. Wij adviseren, leveren en installeren de juiste armaturen die voldoen aan al jouw wensen.

Het is belangrijk een goede balans te vinden tussen functionaliteit en de juiste armatuur bij uw inrichting. Licht kan zoveel doen: het juiste lichtplan kan de sfeer totaal veranderen in uw ruimte. Het kan dan motiveren en stimuleren.
De mogelijkheden zijn enorm en voor ieder budget bestaat een oplossing. Variërend van traditionele bediening tot de op afstand bestuurde systemen met verschillende luchtscènes, van sfeerverlichting tot tl verlichting, van spots tot indirect licht en noodverlichting. Voor ieders smaak van klassiek tot modern.

Verlichting | S&K Elektrotechniek Didam

Tuinverlichting

Tuinverlichting aanleggen is een mooie manier om optimaal te profiteren van alle moeite die in de tuin gestoken is. Wil je meer sfeer in jouw tuin creëren met behulp van verlichting? Mis je een lamp naast jouw voordeur? Of zoek je juist praktische verlichting langs het pad in jouw tuin? Ook voor het aanleggen van tuinverlichting zit je bij ons goed. Wij weten precies hoe we elektra op een veilige manier in jouw tuin moeten aanleggen. Kies je voor ons, dan kies je voor tuinverlichting van goede kwaliteit.

Buitenverlichting elektricien Didam | S&K Elektrotechniek Didam

Waarmee kunnen wij jou helpen?

S&K Elektrotechniek Didam | Elektricien Didam

Elektrische installaties

wij installeren in jouw (nieuwe) gebouw de juiste elektrotechnische installaties. Wij verhelpen ook electrische storingen

Elektricien Didam | S&K Elektrotechniek

Elektra renoveren

Bij een verbouwing van jouw woning kan het verleggen van de elektra noodzakelijk zijn. Zo wil je mogelijk een nieuw stopcontact plaatsen, op een andere plek in de muur.

Meterkast vervangen | S&K Elektrotechniek Didam

Meterkast

Het komt regelmatig voor dat de stroom er in jouw huis of pand uit valt omdat er teveel energie gevraagd wordt. Indien een groepenkast dit niet aan kan zal deze zichzelf uitschakelen. Wij kunnen jouw groepenkast doormeten met een overzichtelijk rapport.

Woning renovatie Renkum - S&K Elektrotechniek

Nieuwbouw

Laat je zelf een huis bouwen, dan ben je vaker meer betrokken bij het bouwproces. Het grote voordeel van een huis laten bouwen is dat je weinig concessies hoeft te doen en jouw eigen stijl en smaak kan toepassen

Utiliteitsbouw | S&K Elektrotechniek

Utiliteitsbouw

Voor bedrijven is het van groot belang dat zij het elektra op de juiste wijze hebben geïnstalleerd. Een onvoldoende verwarmd gebouw, of gebrekkige verlichting zal namelijk zeer onprofessioneel overkomen.

Verlichting aansluiten elektricien Didam | S&K Elektrotechniek

Verlichting

Op het gebied van verlichting is de laatste jaren veel veranderd. Tegenwoordig wordt goede verlichting erg gewaardeerd en het belang wordt niet meer naar achter geschoven. Zowel praktisch als esthetisch kan verlichting veel doen. Wij adviseren, leveren en installeren de juiste armaturen die voldoen aan al uw wensen.

Kunnen wij
je helpen met de elektra?

Open chat
Hoi,

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Groet,
S&K Elektrotechniek