Elektrische installaties

Elektrische installaties

De elektrotechnische installatie vormt het kloppend hart van elk gebouw. Terecht stelt u er de hoogste eisen aan, uw installatie moet bedrijfszeker veilig en efficiënt zijn. S&K Elektrotechniek biedt u alles wat u van een modern installatiebedrijf verwacht. Wij kunnen voor jou verschillende werkzaamheden verrichten zoals renovatie, nieuwbouw, Utiliteitsbouw, Groepenkast, verlichting en het aanleggen van data netwerk

Wij kunnen vrijblijvend bij u langs kunnen komen om de mogelijkheden te bespreken, neem contact met ons op om een afspraak in te plannen

AUTOMATISERING

Wij bieden complete oplossingen in draai- en schuifdeuren en zijn tevens gespecialiseerd in toegangscontrole systemen. Wij leveren in samenwerking met een erkende partner systemen voor elke denkbare situatie. Van showroomdeur voor een winkel tot tussendeur in een kantoor of horecaomgeving. Wij kunnen hierdoor uw project van a tot z verzorgen.

Renovatie

Renovatieprojecten zijn specifiek gericht op verbetering: het resultaat dient te zorgen voor een duidelijke verhoging van woon- of werkcomfort. Daarnaast biedt renovatie uitstekende mogelijkheden om ook de veiligheid en het rendement te verhogen. S&K Elektrotechniek zorgt voor een effectieve aanleg van electrische installaties in zowel klein- als grootschalige renovatieprojecten.

nieuwbouw

Moderne woningbouw moet voldoen aan veel eisen. Bewoners verlangen optimaal wooncomfort en worden daarin ondersteund door tal van technieken. Elektrotechniek is daarbij een belangrijke schakel. Onze klanten verlangen tijdloze installaties die op lange termijn optimaal functioneren. Het belang van lage energiekosten is daarbij evident, dit gekoppeld aan veiligheid en rendement op lange termijn. S&K Elektrotechniek zorgt voor effectieve aanleg van uitstekend renderende installaties in nieuwbouw.

UTILITEITSBOUW

Elektra utiliteitsbouw, ook het vervangen van uw elektra is geen probleem voor ons. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden om uw elektra te vervangen. Misschien is dit omdat u nog niet voldoet aan de Energie Prestatie Norm of u wilt energiebesparend te werk gaan. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit en precisie. Samen met u werken we naar goed aangelegde elektra waardoor u kunt doen waar u het beste in bent, ondernemen. Wij passen onze werkzaamheden aan naar uw wensen maar wij denken ook graag mee naar de beste oplossing voor uw elektra utiliteitsbouw.

GROEPENKAST

Het komt regelmatig voor dat de stroom er in uw huis of pand uit valt omdat er teveel energie gevraagd wordt. Indien een groepenkast dit niet aan kan zal deze zichzelf uitschakelen. Om de juiste verdeling van de stroom te verzekeren kan er een groep worden toegevoegd aan uw groepenkast. Het toevoegen van een groep zorgt voor een betere verdeling van de stroom en voorkomt kortsluiting. Het vervangen van de groepenkast kan uw huis veiliger maken. De groepenkasten van vroeger zijn niet te vergelijken met de huidige groepenkasten. Voor een volledig veilige verdeling van uw stroom raden wij een nieuwere groepenkast aan.

VERLICHTING

Op het gebied van verlichting is de laatste jaren veel veranderd. Tegenwoordig wordt goede verlichting erg gewaardeerd en het belang wordt niet meer naar achter geschoven. Zowel praktisch als esthetisch kan verlichting veel doen. Wij adviseren, leveren en installeren de juiste armaturen die voldoen aan al uw wensen.

NOODVERLICHTING LATEN AANLEGGEN EN ONDERHOUDEN

Noodverlichting zorgt ervoor dat in geval van nood (brand, explosie, gasvorming etc.) alle mensen in een gebouw snel en veilig de weg naar buiten kunnen vinden. Het is van wezenlijk belang dat noodverlichting goed werkt. Juist (!) op die fundamentele momenten.
Valt de stroom uit dan wordt de noodverlichting automatisch ingeschakeld. De lampen werken altijd via een noodstroomvoeding of een batterij. Noodverlichting gaat doorgaans verder dan de installatie van de ‘groene lampen’. Ook de vluchtroute moet op het juiste moment verlicht worden.

AANLEG DATA NETWERK

Zowel als ondernemer, als ook als particulier maakt u dagelijks gebruik van een telefoon- en internetverbinding binnen uw woning of bedrijfspand. Het is belangrijk dat een data netwerk op de juiste wijze wordt aangelegd, om storingen te voorkomen. U moet er immers niet aan denken, dat u kort na het aansluiten van het datanetwerk al te maken krijgt met een haperende internetverbinding. Wij helpen u graag met de aanleg van een data netwerk in Didam en omgeving. Door de expertise die onze elektriciens hebben in het aanleggen van data netwerken, wordt de kans op complicaties minimaal.

Kunnen wij u ergens mee helpen?
Bel
ons
0316 234500
Open chat
Hoi 👋,

Kunnen wij jou ergens mee helpen?

Groet,
S&K Elektrotechniek
Powered by