Skip to content

Elektricien Doetinchem

Elektricien Doetinchem

Elektricien nodig in Doetinchem of omgeving Doetinchem?
Bij een storing aan jouw elektra, ga dan niet zelf aan de slag maar schakel een ervaren elektricien in. S&K Elektrotechniek de elektricien Doetinchem heeft vele jaren ervaring met de aanleg van nieuwe groepenkasten en het vervangen van oude elektra. Wij vervangen jouw stoppenkast of leggen extra stopcontacten aan. Wij plaatsen jouw nieuwe elektrische apparaten veilig in jouw keuken of badkamer.

Elektricien nodig in Doetinchem? Wij van S&K Elektrotechniek zijn een betrouwbaar en klantgericht elektrotechnisch bedrijf, gespecialiseerd in elektrotechnische installaties en oplossingen. Omdat we met je meedenken, zijn we altijd in staat om hoogstaand vakwerk af te leveren tegen een goede prijs. We werken altijd klantgericht, waarbij wij altijd streven naar het allerbeste eindresultaat.

Ben je als ondernemer of particulier opzoek naar een allround elektrotechnisch bedrijf uit Didam met passie voor het vak? Om de mogelijkheden voor jouw renovatie, nieuwbouw, verduurzaming, preventie of project te bespreken?

Elektriciteit aanleggen in Doetinchem

Het kan zijn dat jouw elektrische apparaten kortsluiting veroorzaken. Als het goed is, slaat dan in jouw stoppenkast een stop of zekering door. Dit is goed, want hierdoor stroomt de elektriciteit niet verder naar plekken waar het niet hoort. Zodra de stop doorslaat, of de schakelaar in de meterkast omschakelt, dan staat de stroom uit.
S&K Elektrotechniek de elektricien in Doetinchem is gespecialiseerd in het aanleggen van leidingen, kabels, verlichting en het aansluiten van nieuwe stopcontacten. 

Meterkast vernieuwen Doetinchem

Bij de oudere huizen in Doetinchem maar ook in de nieuwbouwhuizen van Doetinchem kan het nodig zijn om de groepenkast uit te breiden. Wanneer je net een nieuwe keuken hebt aangeschaft met diverse keukenapparatuur, dan kan dat nodig zijn. Want een elektrische kookplaat, oven, magnetron, boiler of vaatwasser kan je het beste op een aparte groep aansluiten.
Als professionele elektricien in Doetinchem vernieuwen wij graag jouw groepenkast. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van het vernieuwen van groepenkasten en het aanleggen van elektra.

Elektra keuken, badkamer of tuin

Zowel in de keuken als in de badkamer of zelfs de tuin gaan we steeds meer elektrische apparaten gebruiken. In de keuken komen apparaten waarmee we lekker kunnen kokkerellen. Maar die apparatuur gebruikt vaak veel stroom, waardoor het verstandig is om dit professioneel aan te leggen. Ook de badkamer wordt steeds meer een ruimte om uitgebreid te relaxen, met een bad, infrarood verwarming en sfeerverlichting om je eigen welness te creëren. In de tuin komt steeds vaker voor dat men met een jacuzzi of een sauna de relax mogelijkheden wilt uitbreiden.

Wanneer een apparaat meer verbruikt dan 2000 watt er altijd een aparte groep aangesloten moet worden in de meterkast. S&K Elektrotechniek kan je vrijblijvend adviseren.

Kunnen wij
je helpen met de elektra?