Skip to content

Elektrotechniek

De elektrotechnische installatie vormt het kloppend hart van elk gebouw. Terecht stel je er de hoogste eisen aan, jouw installatie moet bedrijfszeker veilig en efficiënt zijn. S&K Elektrotechniek bied jou alles wat je van een modern installatiebedrijf verwacht. Wij kunnen voor jou verschillende werkzaamheden verrichten zoals renovatie, nieuwbouw, utiliteitsbouw, groepenkasten, verlichting en het aanleggen van data netwerken.

Renovatie

Bij een verbouwing van jouw woning kan het verleggen van de elektra noodzakelijk zijn. Zo wil je mogelijk een nieuw stopcontact plaatsen, op een andere plek in de muur. Of ben je van plan om een muur uit de ruimte te slopen, waardoor de kabels in deze muur verlegd moeten worden. Elektra verleggen is een klus, die op een heel nauwkeurige wijze moet worden uitgevoerd. Je wilt de kans op bijvoorbeeld een kortsluiting immers zo goed mogelijk minimaliseren. Voor het verleggen van de elektra kunt u rekenen op de hulp van onze professionele elektriciens!

Onze elektriciens maken een plan van aanpak, op basis van jouw persoonlijke voorkeuren. Waar in huis wil je straks elektra kunnen gebruiken? Hoeveel lichtaansluitpunten wil je in de woning laten plaatsen? Enzovoorts. Op basis van deze plannen beoordelen wij, hoe we de elektra het beste voor jou kunnen verleggen. Door de vakkundige aanpak en professionele manier van werken, is de kans op complicaties minimaal.

Elektrotechniek renovatie - S&K Elektrotechniek
Elektrotechniek Didam - S&K Elektrotechniek

Nieuwbouw

Laat je zelf een huis bouwen, dan ben je vaker meer betrokken bij het bouwproces. Het grote voordeel van een huis laten bouwen is dat je weinig concessies hoeft te doen en jow eigen stijl en smaak kan toepassen. Aanpassingen en wijzigingen zijn dan snel gemaakt. Door onze flexibiliteit en ons meedenkend vermogen krijg je de perfecte woning op elektrisch gebied.
Om er zeker van te zijn dat jouw nieuwe woning de juiste aansluitingen heeft en volledig veilig is, is S&K Elektrotechniek er als elektricien vanaf het begin bij betrokken. Hierdoor is een soepel proces en een top eindresultaat gegarandeerd.

Utiliteitsbouw

Voor bedrijven is het van groot belang dat zij het elektra op de juiste wijze hebben geïnstalleerd. Een onvoldoende verwarmd gebouw, of gebrekkige verlichting zal namelijk zeer onprofessioneel overkomen.

Elektra utiliteitsbouw, ook het vervangen van jouw elektra is geen probleem voor ons. Wij kijken graag samen met je naar de mogelijkheden om jouw elektra te vervangen. Misschien is dit omdat je nog niet voldoet aan de Energie Prestatie Norm of je wilt energiebesparend te werk gaan. Bij ons ben je verzekerd van kwaliteit en precisie. Samen met jou werken we naar goed aangelegde elektra waardoor je kunt doen waar je het beste in bent, ondernemen. Wij passen onze werkzaamheden aan naar jouw wensen maar wij denken ook graag mee naar de beste oplossing voor jouw elektra utiliteitsbouw.

Utiliteitsbouw | S&K Elektrotechniek

Offerte aanvragen