Noodverlichting

Noodverlichting: laten aanleggen en onderhouden

Noodverlichting laten aanleggen en onderhouden in een bedrijfspand, fabriekshal, kantoorpand of in de woningbouw? S&K Elektrotechniek is gespecialiseerd in de complete aanleg van noodverlichtingssystemen.

Waarom noodverlichting

Noodverlichting zorgt ervoor dat in geval van nood (brand, explosie, gasvorming etc.) alle mensen in een gebouw snel en veilig de weg naar buiten kunnen vinden. Het is van wezenlijk belang dat noodverlichting goed werkt. Juist (!) op die fundamentele momenten.

HOE WERKT NOODVERLICHTING?

Valt de stroom uit dan wordt de noodverlichting automatisch ingeschakeld. De lampen werken altijd via een noodstroom voeding of een batterij. Noodverlichting gaat doorgaans verder dan de installatie van de groene lampen. Ook de vluchtroute moet op het juiste moment verlicht worden.

Waarom aanleg een kwestie van vakmanschap is?

De installatie van noodverlichting heeft heel wat voeten in aarde. Er spelen factoren mee als:
wettelijke voorschriften
bouweisen
technische mogelijkheden

Alles valt of staat met een gedegen plan van aanpak. Onze noodverlichtingsdeskundige heeft de juiste expertise in huis om een plan samen te stellen wat werkt.

Onderhoud en periodieke controle

In het kader van complete ontzorging laat u ook het onderhoud en de verplichte periodieke controle door ons verzorgen. Wij zorgen voor tijdige vervanging van accu’s en materialen. Bij storingen neemt u eenvoudig contact met ons op waarna een medewerker bij u op locatie de zaken in orde maakt.

Kennismaken?

Wilt u meer weten over de installatie van noodverlichting? Neem gerust contact met ons op.

Kunnen wij u ergens mee helpen?
Bel
ons
0316 234500
Open chat
Hoi 👋,

Kunnen wij jou ergens mee helpen?

Groet,
S&K Elektrotechniek
Powered by