Over S&K Elektrotechniek

Uw wens, onze passie

OVER ONS

S&K Elektrotechniek is een betrouwbaar en klantgericht elektrotechnisch bedrijf, gespecialiseerd in elektrotechnische installaties en oplossingen. Omdat we met u meedenken, zijn we altijd in staat om hoogstaand vakwerk af te leveren tegen een goede prijs. We werken altijd klantgericht, waarbij wij altijd streven naar het allerbeste eindresultaat.

Wij willen met onze innovatieve kennis op het gebied van duurzaamheid en domotica graag met u meedenken om uw woning of bedrijfspand toekomstbestendig te kunnen maken.

Bent u als ondernemer of particulier opzoek naar een allround elektrotechnisch bedrijf met passie voor het vak? Om de mogelijkheden voor uw renovatie, nieuwbouw, verduurzaming, preventie of project te bespreken?

Dan komen wij graag met u in contact, onder het genot van een kop koffie☕ en kijken wij samen met u naar de mogelijkheden.

uw wens , onze passie!
————————————

Specialiteiten:

? Licht/kracht/zwakstroominstallaties.
? Algemene verlichting.
? Noodverlichting.
? Data netwerken.
? Domotica.
? Onderhoud.
? Storingen.
? Inspecties.

Stefan Jacobs

Mijn naam is Stefan Jacobs, 32 jaar oud, woonachtig in Didam. Van nature ben ik een nuchter, stressbestendig en opgewekt persoon. Een groot voorstander van open en heldere communicatie . Zonder moeilijke en technische termen.

Ik vind het belangrijk dat mijn klanten tevreden en blij zijn met het eind resultaat.
Door transparantie, flexibiliteit, korte lijnen en het nakomen van afspraken.
Binnen S&K Elektrotechniek ben ik naast eigenaar ook de projectleider voor al onze opdrachtgevers en werknemers, het technische aanspreekpunt op de werkvloer en kantoor . Daarnaast zal ik ook mee werken met projecten waar nodig.

Kevin van Dam

Mijn naam is Kevin van Dam, 31 jaar oud, woonachtig in Didam. Ik ben van nature een nuchter en stressbestendig persoon. Ik ben een groot voorstander van duidelijke en heldere communicatie zonder moeilijke en technische termen. Ik vind het belangrijk dat mijn klanten tevreden en blij zijn met het eindresultaat.

Naast eigenaar te zijn van S&K Elektrotechniek ben ik coördinator van al onze projecten, ik zorg er ervoor dat alle projecten worden ingepland, de materialen bij de projecten aanwezig zijn en alle administratieve taken. En het allerbelangrijkste de klantwensen omzetten in werkelijk uit te voeren opdrachten. Daarnaast zal ik ook meewerkend zijn met de projecten waar nodig.

Kunnen wij u ergens mee helpen?
Bel
ons
0316 234500
Open chat
Hoi 👋,

Kunnen wij jou ergens mee helpen?

Groet,
S&K Elektrotechniek
Powered by