Skip to content

Verduurzaming

Goed voor het milieu en portemonnee! Wij zijn jouw partner in duurzame oplossingen en lopen voorop met kennis van zonnepanelen, laadpalen en LED verlichting. Wij kunnen het verduurzamen van jouw huis volledig regelen en advies geven.

Laadpaal

Rijd u een elektrische auto? Dan wilt u ook graag een laadpaal. S&K Elektrotechniek kan bij u thuis of op het werk een laadpaal installeren.

Wij creëren faciliteiten voor het opladen van elektrische auto’s, thuis en op het werk. Heb je wel eens gedacht aan het plaatsen van een speciale laadpaal in de garage, bij de oprit of op de parking bij het kantoor? Het opladen van elektrische auto’s via zo’n laadpaal is stukken veiliger dan via een gewoon stopcontact. Het is daarnaast veel sneller en het is mogelijk om de stroom te verrekenen met jouw werkgever.

Laadpaal installeren - S&K Elektrotechniek
Zonnepanelen Didam - S&K Elektrotechniek

Zonnepanelen

Overstappen op zonnepanelen hoeft niet ingewikkeld te zijn. De elektriciens van S&K Elektrotechniek maken het je gemakkelijk. Wij onderzoeken of jouw dak geschikt is om zonnepanelen op te plaatsen. Je bent dan verzekerd van de beste zonnepanelen tegen de beste prijs in de markt. Ook is deskundig advies en vakkundige plaatsing door onze professionele elektriciens inbegrepen.

Vraag vrijblijvend
een offerte op