Verlichting

Verlichting

Op het gebied van verlichting is de laatste jaren veel veranderd. Tegenwoordig wordt goede verlichting erg gewaardeerd en het belang wordt niet meer naar achter geschoven. Zowel praktisch als esthetisch kan verlichting veel doen. Wij adviseren, leveren en installeren de juiste armaturen die voldoen aan al uw wensen.

Het is belangrijk een goede balans te vinden tussen functionaliteit en de juiste armatuur bij uw inrichting. Licht kan zoveel doen: het juiste lichtplan kan de sfeer totaal veranderen in uw ruimte. Het kan dan motiveren en stimuleren.
De mogelijkheden zijn enorm en voor ieder budget bestaat een oplossing. Variërend van traditionele bediening tot de op afstand bestuurde systemen met verschillende luchtscènes, van sfeerverlichting tot tl verlichting, van spots tot indirect licht en noodverlichting. Voor ieders smaak van klassiek tot modern.

Tuinverlichting aanleggen

Tuinverlichting aanleggen is een mooie manier om optimaal te profiteren van alle moeite die in de tuin gestoken is. Wilt u meer sfeer in uw tuin creëren met behulp van verlichting? Mist u een lamp naast uw voordeur? Of zoekt u juist praktische verlichting langs het pad in uw tuin? Ook voor het aanleggen van tuinverlichting zit u bij ons goed. Wij  weten precies hoe we elektra op een veilige manier in uw tuin moeten aanleggen. Kiest u voor ons, dan kiest u voor tuinverlichting van goede kwaliteit.

Kunnen wij u ergens mee helpen?
Bel
ons
0316 234500
Open chat
Hoi 👋,

Kunnen wij jou ergens mee helpen?

Groet,
S&K Elektrotechniek
Powered by