Skip to content
Elektrische installaties

Laadpaal

Wil je een laadpaal thuis laten installeren

Rijd u een elektrische auto? Dan wilt u ook graag een laadpaal. S&K Elektrotechniek kan bij u thuis of op het werk een laadpaal installeren.

Laadpaal installeren bij u thuis of op het werk

S&K Elektrotechniek is een elektrotechnische specialist en laadpaal installateur.  Wij creëren faciliteiten voor het opladen van elektrische auto’s, thuis en op het werk. Heeft u wel eens gedacht aan het plaatsen van een speciale laadpaal in de garage, bij de oprit of op de parking bij het kantoor? Het opladen van elektrische auto’s via zo’n laadpaal is stukken veiliger dan via een gewoon stopcontact. Het is daarnaast veel sneller en het is mogelijk om de stroom te verrekenen met uw werkgever.

Vrijblijvende offerte elektrische laadpaal

U kunt bij ons terecht voor het leveren van diverse laadpalen ,tot aan het compleet ontzorgen van uw Laadpaal installatie en aansluiting in uw meterkast. 

Neem contact met ons voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Laadpaal | S&K Elektrotechniek

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Kunnen wij
je helpen met de elektra?

S&K Elektrotechniek Didam | Elektricien Didam

Elektrische installaties

wij installeren in jouw (nieuwe) gebouw de juiste elektrotechnische installaties. Wij verhelpen ook electrische storingen

Elektricien Didam | S&K Elektrotechniek

Elektra renoveren

Bij een verbouwing van jouw woning kan het verleggen van de elektra noodzakelijk zijn. Zo wil je mogelijk een nieuw stopcontact plaatsen, op een andere plek in de muur.

Meterkast vervangen | S&K Elektrotechniek Didam

Meterkast

Het komt regelmatig voor dat de stroom er in jouw huis of pand uit valt omdat er teveel energie gevraagd wordt. Indien een groepenkast dit niet aan kan zal deze zichzelf uitschakelen. Wij kunnen jouw groepenkast doormeten met een overzichtelijk rapport.

Woning renovatie Renkum - S&K Elektrotechniek

Nieuwbouw

Laat je zelf een huis bouwen, dan ben je vaker meer betrokken bij het bouwproces. Het grote voordeel van een huis laten bouwen is dat je weinig concessies hoeft te doen en jouw eigen stijl en smaak kan toepassen

Utiliteitsbouw | S&K Elektrotechniek

Utiliteitsbouw

Voor bedrijven is het van groot belang dat zij het elektra op de juiste wijze hebben geïnstalleerd. Een onvoldoende verwarmd gebouw, of gebrekkige verlichting zal namelijk zeer onprofessioneel overkomen.

Verlichting aansluiten elektricien Didam | S&K Elektrotechniek

Verlichting

Op het gebied van verlichting is de laatste jaren veel veranderd. Tegenwoordig wordt goede verlichting erg gewaardeerd en het belang wordt niet meer naar achter geschoven. Zowel praktisch als esthetisch kan verlichting veel doen. Wij adviseren, leveren en installeren de juiste armaturen die voldoen aan al uw wensen.

Open chat
Hoi,

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Groet,
S&K Elektrotechniek