Skip to content
S&K Elektrotechniek

Elektricien Didam

Elektricien Didam

Elektricien nodig in Didam? Wij van S&K Elektrotechniek zijn een betrouwbaar en klantgericht elektrotechnisch bedrijf, gespecialiseerd in elektrotechnische installaties en oplossingen. Omdat we met je meedenken, zijn we altijd in staat om hoogstaand vakwerk af te leveren tegen een goede prijs. We werken altijd klantgericht, waarbij wij altijd streven naar het allerbeste eindresultaat.

Nieuwbouw huis gekocht?

Om er zeker van te zijn dat jouw nieuwe woning de juiste aansluitingen heeft en volledig veilig is, is S&K Elektrotechniek er als elektricien vanaf het begin bij betrokken. Hierdoor is een soepel proces en een top eindresultaat gegarandeerd.

Zonnepanelen laten aanleggen

Zonnepanelen bieden je veel voordelen. Niet alleen een lagere energierekening en minder CO₂-uitstoot, maar ook een hogere woningwaarde én een korte terugverdientijd. Je huis is het meest geschikt als je een dak hebt op het zuiden. Maar oost-, zuidoost-, zuidwest- en westelijk gelegen daken leveren vaak ook genoeg op!

Laadpaal laten installeren

Rijd u een elektrische auto? Dan wilt u ook graag een laadpaal. S&K Elektrotechniek kan bij u thuis of op het werk een laadpaal installeren.

Vervangen van de meterkast

Het vervangen van de groepenkast kan jouw huis veiliger maken. De groepenkasten van vroeger zijn niet te vergelijken met de huidige groepenkasten. Voor een volledig veilige verdeling van uw stroom raden wij een nieuwere groepenkast aan.

Wil je weten wat wij voor jouw kunnen betekenen en wat het beste bij jouw situatie past? Neem dan contact met ons op via 0316 – 23 45 00 of ons contactformulier. Wij brengen vrijblijvend een offerte voor je uit met de beste prijs.
Elektricien Didam | S&K Elektrotechniek Didam

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Elektrische installaties

wij installeren in jouw (nieuwe) gebouw de juiste elektrotechnische installaties. Wij verhelpen ook electrische storingen

Elektricien Didam | S&K Elektrotechniek

Elektra renoveren

Bij een verbouwing van jouw woning kan het verleggen van de elektra noodzakelijk zijn. Zo wil je mogelijk een nieuw stopcontact plaatsen, op een andere plek in de muur.

Meterkast vervangen | S&K Elektrotechniek Didam

Meterkast

Het komt regelmatig voor dat de stroom er in jouw huis of pand uit valt omdat er teveel energie gevraagd wordt. Indien een groepenkast dit niet aan kan zal deze zichzelf uitschakelen. Wij kunnen jouw groepenkast doormeten met een overzichtelijk rapport.

Nieuwbouw

Laat je zelf een huis bouwen, dan ben je vaker meer betrokken bij het bouwproces. Het grote voordeel van een huis laten bouwen is dat je weinig concessies hoeft te doen en jouw eigen stijl en smaak kan toepassen

Utiliteitsbouw

Voor bedrijven is het van groot belang dat zij het elektra op de juiste wijze hebben geïnstalleerd. Een onvoldoende verwarmd gebouw, of gebrekkige verlichting zal namelijk zeer onprofessioneel overkomen.

Verlichting

Op het gebied van verlichting is de laatste jaren veel veranderd. Tegenwoordig wordt goede verlichting erg gewaardeerd en het belang wordt niet meer naar achter geschoven. Zowel praktisch als esthetisch kan verlichting veel doen. Wij adviseren, leveren en installeren de juiste armaturen die voldoen aan al uw wensen.

Kunnen wij
je helpen met de elektra?