Skip to content

Keuringen

Heb je een storing of wil je weten of de elektrotechnische installatie nog volstaat aan de huidige eisen? Wij zeggen altijd meten is weten. Wij kunnen een keuring uitvoeren voor de meterkast, volledige elektrotechnische installatie. Voor bedrijven is het tegenwoordig vaak verplicht om hun elektrotechnische installaties te laten keuren, bijvoorbeeld NEN 1010 en NEN 3140. Wij keuren een installatie eerst visueel en voeren vervolgens verschillende metingen uit.

Meterkast

Heb je nog een ouderwetse stoppenkast? Laat deze dan vervangen door een moderne groepenkast. Moderne groepenkasten zijn veiliger in gebruik en zorgen voor veel gebruiksgemak. Wij zorgen tevens direct voor een goede aansluiting en controleren de veiligheid van uw gehele meterkast. Heel belangrijk ook is een correcte aansluiting van jouw groepenkast of meterkast. Het gaat om de juiste materialen, de juiste koppelingen en de juiste aansluiting op het hoofdnetwerk. De groepen in de groepenkast moeten goed verdeeld worden om overbelasting en piekspanning in de elektrotechnische installatie te voorkomen.

Ben je net verhuisd of weet je niet of jouw groepenkast juist is aangesloten? Dan is het verstandig om een vakman in te schakelen voor een veiligheidsinspectie. Verschillende testen met betrekking tot jouw elektrasysteem zoals testen aardlekschakelaars (afvaltijd en uitschakelstroom), isolatiemeting (is de bedrading goed in de woning) en aardcircuitmeting (voldoet de aarding van het systeem).

Meterkast vervangen | S&K Elektrotechniek Didam
Meterkast vervangen | S&K Elektrotechniek Didam

Elektrotechnische keuring

Is de elektrische installatie in jouw woning nog veilig? Wij voeren voor particulieren periodieke of eenmalige keuringen van de elektrotechnische installaties uit. Heb je een nieuwe huis gekocht en wil je zeker weten of de elektrotechnische installatie nog veilig is dan kunnen wij een keuring uitvoeren. Voor jouw woning is een dergelijke keuring geen verplichting vanuit verzekeringsmaatschappijen, maar een geruststelling voor jezelf.

Een vrijblijvende
offerte ontvangen?