Skip to content

Wat doen wij

Zowel particuliere als zakelijke relaties zijn voor elektrotechnische werkzaamheden bij S&K Elektrotechniek aan het juiste adres.

Of het nu gaat om het aansluiten van (buiten-)verlichting, het plaatsen van extra stopcontacten of een nieuwe bedrading, wij beschikken over de middelen en producten om je te voorzien van de diensten die jij nodig hebt.

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Laadpaal

Rijd je een elektrische auto? Dan wil je ook graag een laadpaal. S&K Elektrotechniek is de monteur uit Didam om de laadpaal te installeren.

Meterkast

Wil je weten of de meterkast nog veilig is? Wij kunnen een keuring doen en de meterkast vervagen. Dan is de meterkast weer toekomst bestendig.

Keuring

Wil je weten of de elektrische installatie in jouw huis nog veilig is en voldoet aan de huidige eisen? Wij kunnen een keuring doen en een advies geven wat je beste kan doen.

Elektra aanleggen

wij installeren in jouw (nieuwe) gebouw de juiste elektrotechnische installaties. Wij verhelpen ook electrische storingen

Renovatie

Bij een verbouwing van jouw woning kan het verleggen van de elektra noodzakelijk zijn. Zo wil je mogelijk een nieuw stopcontact plaatsen, op een andere plek in de muur.

Nieuwbouw

Om er zeker van te zijn dat jouw nieuwe woning de juiste aansluitingen heeft en volledig veilig is, is S&K Elektrotechniek er als elektricien vanaf het begin bij betrokken. 

Utiliteitsbouw

Voor bedrijven is het van groot belang dat zij het elektra op de juiste wijze hebben geïnstalleerd. Een onvoldoende verwarmd gebouw, of gebrekkige verlichting zal namelijk zeer onprofessioneel overkomen.

Noodverlichting

De noodverlichting in gebouwen, kantoren, winkels, scholen en zorgcentra is van groot belang voor de veiligheid van de aanwezige personen. Wij kunnen de noodverlichting vervangen of plaatsen.

Sevice & onderhoud

Service- en onderhoud waar woningcoöperaties, aannemers en VVE’s op kunnen vertrouwen. Wij kunnen deze werkzaamheden uit handen nemen.

Direct een
offerte aanvragen