Skip to content
S&K Elektrotechniek

Elektricien Stokkum

Elektricien Stokkum

Soms heb je de hulp van een ervaren elektricien uit Stokkum nodig. De hulp van een elektrotechnisch installatiebedrijf komt echter goed van pas wanneer je een extra stopcontact wilt laten plaatsen, als je tuinverlichting wilt laten aansluiten of wanneer je extra groepen in de groepenkast nodig hebt. Deze, en vele andere klussen met elektra, kan je zelf niet uitvoeren als je hier geen ervaring mee hebt.

Mocht je vragen hebben of graag meer informatie willen ontvangen van een professionele elektricien uit Stokkum, dan staan wij altijd voor jou klaar.

Wij voeren onze activiteiten in Stokkum en omgeving graag uit op basis van jouw wensen. Vraag ons daarom gerust om een passend advies, zodat wij je de beste service kunnen verlenen.

Een elektricien van ons bedrijf komt ongetwijfeld met verrassende en innoverende oplossingen om jouw elektrische installaties in Stokkum zo efficiënt mogelijk te realiseren.

Elektricien Didam | S&K Elektrotechniek Didam

Waarmee kunnen wij jou helpen?

S&K Elektrotechniek Didam | Elektricien Didam

Elektrische installaties

wij installeren in jouw (nieuwe) gebouw de juiste elektrotechnische installaties. Wij verhelpen ook electrische storingen

Elektricien Didam | S&K Elektrotechniek

Elektra renoveren

Bij een verbouwing van jouw woning kan het verleggen van de elektra noodzakelijk zijn. Zo wil je mogelijk een nieuw stopcontact plaatsen, op een andere plek in de muur.

Meterkast vervangen | S&K Elektrotechniek Didam

Meterkast

Het komt regelmatig voor dat de stroom er in jouw huis of pand uit valt omdat er teveel energie gevraagd wordt. Indien een groepenkast dit niet aan kan zal deze zichzelf uitschakelen. Wij kunnen jouw groepenkast doormeten met een overzichtelijk rapport.

Woning renovatie Renkum - S&K Elektrotechniek

Nieuwbouw

Laat je zelf een huis bouwen, dan ben je vaker meer betrokken bij het bouwproces. Het grote voordeel van een huis laten bouwen is dat je weinig concessies hoeft te doen en jouw eigen stijl en smaak kan toepassen

Utiliteitsbouw | S&K Elektrotechniek

Utiliteitsbouw

Voor bedrijven is het van groot belang dat zij het elektra op de juiste wijze hebben geïnstalleerd. Een onvoldoende verwarmd gebouw, of gebrekkige verlichting zal namelijk zeer onprofessioneel overkomen.

Verlichting aansluiten elektricien Didam | S&K Elektrotechniek

Verlichting

Op het gebied van verlichting is de laatste jaren veel veranderd. Tegenwoordig wordt goede verlichting erg gewaardeerd en het belang wordt niet meer naar achter geschoven. Zowel praktisch als esthetisch kan verlichting veel doen. Wij adviseren, leveren en installeren de juiste armaturen die voldoen aan al uw wensen.

Kunnen wij
je helpen met de elektra?

Open chat
Hoi,

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Groet,
S&K Elektrotechniek