Skip to content
Elektrische installaties

Noodverlichting

Noodverlichting laten aanleggen en onderhouden

Noodverlichting laten aanleggen en onderhouden in een bedrijfspand, fabriekshal, kantoorpand of in de woningbouw? S&K Elektrotechniek is gespecialiseerd in de complete aanleg van noodverlichtingssystemen.

Waarom noodverlichting

Noodverlichting zorgt ervoor dat in geval van nood (brand, explosie, gasvorming etc.) alle mensen in een gebouw snel en veilig de weg naar buiten kunnen vinden. Het is van wezenlijk belang dat noodverlichting goed werkt. Juist (!) op die fundamentele momenten.

Hoe werkt noodverlichting

Valt de stroom uit dan wordt de noodverlichting automatisch ingeschakeld. De lampen werken altijd via een noodstroom voeding of een batterij. Noodverlichting gaat doorgaans verder dan de installatie van de groene lampen. Ook de vluchtroute moet op het juiste moment verlicht worden

Waarom aanleggen door een vakman?

De installatie van noodverlichting heeft heel wat voeten in aarde. Er spelen factoren mee als:

  • wettelijke voorschriften
  • bouweisen
  • technische mogelijkheden

Alles valt of staat met een gedegen plan van aanpak. Onze noodverlichtingsdeskundige heeft de juiste expertise in huis om een plan samen te stellen wat werkt.

Onderhoud en controle

In het kader van complete ontzorging laat je ook het onderhoud en de verplichte periodieke controle door ons verzorgen. Wij zorgen voor tijdige vervanging van accu’s en materialen. Bij storingen neem je eenvoudig contact met ons op waarna een medewerker bij je op locatie de zaken in orde maakt.

Wil je meer weten over de installatie van noodverlichting? Neem gerust contact met ons op.

Voetbal club CCV Redichem | S&K Elektrotechniek Didam

Waarmee kunnen wij jou helpen?

S&K Elektrotechniek Didam | Elektricien Didam

Elektrische installaties

wij installeren in jouw (nieuwe) gebouw de juiste elektrotechnische installaties. Wij verhelpen ook electrische storingen

Elektricien Didam | S&K Elektrotechniek

Elektra renoveren

Bij een verbouwing van jouw woning kan het verleggen van de elektra noodzakelijk zijn. Zo wil je mogelijk een nieuw stopcontact plaatsen, op een andere plek in de muur.

Meterkast vervangen | S&K Elektrotechniek Didam

Meterkast

Het komt regelmatig voor dat de stroom er in jouw huis of pand uit valt omdat er teveel energie gevraagd wordt. Indien een groepenkast dit niet aan kan zal deze zichzelf uitschakelen. Wij kunnen jouw groepenkast doormeten met een overzichtelijk rapport.

Woning renovatie Renkum - S&K Elektrotechniek

Nieuwbouw

Laat je zelf een huis bouwen, dan ben je vaker meer betrokken bij het bouwproces. Het grote voordeel van een huis laten bouwen is dat je weinig concessies hoeft te doen en jouw eigen stijl en smaak kan toepassen

Utiliteitsbouw | S&K Elektrotechniek

Utiliteitsbouw

Voor bedrijven is het van groot belang dat zij het elektra op de juiste wijze hebben geïnstalleerd. Een onvoldoende verwarmd gebouw, of gebrekkige verlichting zal namelijk zeer onprofessioneel overkomen.

Verlichting aansluiten elektricien Didam | S&K Elektrotechniek

Verlichting

Op het gebied van verlichting is de laatste jaren veel veranderd. Tegenwoordig wordt goede verlichting erg gewaardeerd en het belang wordt niet meer naar achter geschoven. Zowel praktisch als esthetisch kan verlichting veel doen. Wij adviseren, leveren en installeren de juiste armaturen die voldoen aan al uw wensen.

Kunnen wij
je helpen met de elektra?

Open chat
Hoi,

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Groet,
S&K Elektrotechniek