Skip to content

Noodverlichting

Noodverlichting laten aanleggen en onderhouden

Noodverlichting laten aanleggen en onderhouden in een bedrijfspand, fabriekshal, kantoorpand of in de woningbouw? S&K Elektrotechniek is gespecialiseerd in de complete aanleg van noodverlichtingssystemen.

Waarom noodverlichting

Noodverlichting zorgt ervoor dat in geval van nood (brand, explosie, gasvorming etc.) alle mensen in een gebouw snel en veilig de weg naar buiten kunnen vinden. Het is van wezenlijk belang dat noodverlichting goed werkt. Juist (!) op die fundamentele momenten.

Hoe werkt noodverlichting

Valt de stroom uit dan wordt de noodverlichting automatisch ingeschakeld. De lampen werken altijd via een noodstroom voeding of een batterij. Noodverlichting gaat doorgaans verder dan de installatie van de groene lampen. Ook de vluchtroute moet op het juiste moment verlicht worden

Waarom aanleggen door een vakman?

De installatie van noodverlichting heeft heel wat voeten in aarde. Er spelen factoren mee als:

  • wettelijke voorschriften
  • bouweisen
  • technische mogelijkheden

Alles valt of staat met een gedegen plan van aanpak. Onze noodverlichtingsdeskundige heeft de juiste expertise in huis om een plan samen te stellen wat werkt.

Onderhoud en controle

In het kader van complete ontzorging laat je ook het onderhoud en de verplichte periodieke controle door ons verzorgen. Wij zorgen voor tijdige vervanging van accu’s en materialen. Bij storingen neem je eenvoudig contact met ons op waarna een medewerker bij je op locatie de zaken in orde maakt.

Wil je meer weten over de installatie van noodverlichting? Neem gerust contact met ons op.

Offerte aanvragen