Skip to content
S&K Elektrotechniek

Elektricien Lobith

Elektricien Lobith

S&K Elektrotechniek is de elektricien in Lobith, wij verzorgen alle elektrische installaties in Lobith en omgeving. Van het vervangen van de meterkast tot aan renovatie van alle electra in jouw huis of pand.

De elektrotechnische installatie vormt het kloppend hart van elk gebouw. Terecht stel je er de hoogste eisen aan, jouw installatie moet bedrijfszeker veilig en effici├źnt zijn. S&K Elektrotechniek biedt jou alles wat je van een modern installatiebedrijf verwacht.

Betaalbare elektricien in Lobith

Als je een elektroklus wilt laten uitvoeren kunnen de kosten behoorlijk oplopen. Vooral als het om een grote klus gaat, is het verstandig om te weten waar je financieel aan toe bent. Een offerte kan behoorlijk wat duidelijkheid geven. Ben je specifiek op zoek naar een goede elektricien uit de omgeving van Lobith? S&K Elektrotechniek uit Didam kan iedere klus voor je uitvoeren. Het maakt daarbij niet uit of het om een nieuwbouwwoning, bestaande bouw of utiliteitsbouw gaat.

Elektricien Didam | S&K Elektrotechniek Didam

Waarmee kunnen wij jou helpen?

S&K Elektrotechniek Didam | Elektricien Didam

Elektrische installaties

wij installeren in jouw (nieuwe) gebouw de juiste elektrotechnische installaties. Wij verhelpen ook electrische storingen

Elektricien Didam | S&K Elektrotechniek

Elektra renoveren

Bij een verbouwing van jouw woning kan het verleggen van de elektra noodzakelijk zijn. Zo wil je mogelijk een nieuw stopcontact plaatsen, op een andere plek in de muur.

Meterkast vervangen | S&K Elektrotechniek Didam

Meterkast

Het komt regelmatig voor dat de stroom er in jouw huis of pand uit valt omdat er teveel energie gevraagd wordt. Indien een groepenkast dit niet aan kan zal deze zichzelf uitschakelen. Wij kunnen jouw groepenkast doormeten met een overzichtelijk rapport.

Woning renovatie Renkum - S&K Elektrotechniek

Nieuwbouw

Laat je zelf een huis bouwen, dan ben je vaker meer betrokken bij het bouwproces. Het grote voordeel van een huis laten bouwen is dat je weinig concessies hoeft te doen en jouw eigen stijl en smaak kan toepassen

Utiliteitsbouw | S&K Elektrotechniek

Utiliteitsbouw

Voor bedrijven is het van groot belang dat zij het elektra op de juiste wijze hebben geïnstalleerd. Een onvoldoende verwarmd gebouw, of gebrekkige verlichting zal namelijk zeer onprofessioneel overkomen.

Verlichting aansluiten elektricien Didam | S&K Elektrotechniek

Verlichting

Op het gebied van verlichting is de laatste jaren veel veranderd. Tegenwoordig wordt goede verlichting erg gewaardeerd en het belang wordt niet meer naar achter geschoven. Zowel praktisch als esthetisch kan verlichting veel doen. Wij adviseren, leveren en installeren de juiste armaturen die voldoen aan al uw wensen.

Kunnen wij
je helpen met de elektra?

Open chat
Hoi,

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Groet,
S&K Elektrotechniek