Skip to content

Elektricien Arnhem

Elektricien Arnhem

Elektricien nodig in Arnhem? Wij van S&K Elektrotechniek zijn een betrouwbaar en klantgericht elektrotechnisch bedrijf, gespecialiseerd in elektrotechnische installaties en oplossingen. Omdat we met je meedenken, zijn we altijd in staat om hoogstaand vakwerk af te leveren tegen een goede prijs. We werken altijd klantgericht, waarbij wij altijd streven naar het allerbeste eindresultaat.

Ben je als ondernemer of particulier opzoek naar een allround elektrotechnisch bedrijf uit Didam met passie voor het vak? Om de mogelijkheden voor jouw renovatie, nieuwbouw, verduurzaming, preventie of project te bespreken?

Meterkast uitbreiden of vervangen in Arnhem?

Wil je jouw groepenkast uitbreiden om meer elektrische apparaten te kunnen gebruiken? Doe dit niet zelf maar laat dit doen een erkende elektricien van S&K Elektrotechniek. Is dit niet het geval Meterkast werkzaamheden kunnen bijzonder gevaarlijk zijn. Ten eerst kan je zelf een stroomschok krijgen en ten tweede kan er in een later stadium kortsluiting ontstaan wanneer je de elektra niet juist hebt aangesloten. Daarom kan je meterkast werkzaamheden, zoals het uitbreiden van jouw groepenkast, dan ook beter aan een elektricien overlaten. Ook voor advies kan je bij ons terecht!

Je huis of bedrijfspand renoveren in Arnhem?

Renoveren voor de uitstraling en de veiligheid van jou en jouw woning of bedrijfspand. Het is de bedoeling dat het te renoveren woning of bedrijfspand gaat voldoen aan de eisen van de huidige en moderne normen.
S&K Elektrotechniek heeft de kennis in huis om hier om de renovatie aan jou woning of bedrijfspand goed te laten verlopen. 

Offerte aanvragen?