Skip to content

Utiliteitsbouw

Je bedrijfspand renoveren?

In de utiliteitsbouw is de inzet van een elektrotechnisch installatiebedrijf onmiskenbaar.
S&K Elektrotechniek is dan ook al enige tijd actief bij de renovatie en onderhoud van kantoor- en winkelpanden, industriegebouwen, scholen en bedrijfs(verzamel)gebouwen.

Voor bedrijven is het van groot belang dat zij het elektra op de juiste wijze hebben geïnstalleerd. Een onvoldoende verwarmd gebouw, of gebrekkige verlichting zal namelijk zeer onprofessioneel overkomen.

Elektra utiliteitsbouw, ook het vervangen van jouw elektra is geen probleem voor ons. Wij kijken graag samen met je naar de mogelijkheden om jouw elektra te vervangen. Misschien is dit omdat je nog niet voldoet aan de Energie Prestatie Norm of je wilt energiebesparend te werk gaan. Bij ons ben je verzekerd van kwaliteit en precisie. Samen met jou werken we naar goed aangelegde elektra waardoor je kunt doen waar je het beste in bent, ondernemen. Wij passen onze werkzaamheden aan naar jouw wensen maar wij denken ook graag mee naar de beste oplossing voor jouw elektra utiliteitsbouw.

Meer weten over Utiliteitsbouw?

S&K Elektrotechniek heeft alle disciplines op het gebied van elektrotechniek in eigen beheer: ET-installaties, besturings- en ICT-systemen, waaronder energienetwerken, verlichtingssystemen, gebouwbeheerssystemen, brandmeldinstallaties en beveiligingsinstallaties in de utiliteitsbouw. 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Of wil je gewoon meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Offerte aanvragen