Skip to content
Elektrische installaties

Utiliteitsbouw

Je bedrijfspand renoveren?

In de utiliteitsbouw is de inzet van een elektrotechnisch installatiebedrijf onmiskenbaar.
S&K Elektrotechniek is dan ook al enige tijd actief bij de renovatie en onderhoud van kantoor- en winkelpanden, industriegebouwen, scholen en bedrijfs(verzamel)gebouwen.

Voor bedrijven is het van groot belang dat zij het elektra op de juiste wijze hebben geïnstalleerd. Een onvoldoende verwarmd gebouw, of gebrekkige verlichting zal namelijk zeer onprofessioneel overkomen.

Elektra utiliteitsbouw, ook het vervangen van jouw elektra is geen probleem voor ons. Wij kijken graag samen met je naar de mogelijkheden om jouw elektra te vervangen. Misschien is dit omdat je nog niet voldoet aan de Energie Prestatie Norm of je wilt energiebesparend te werk gaan. Bij ons ben je verzekerd van kwaliteit en precisie. Samen met jou werken we naar goed aangelegde elektra waardoor je kunt doen waar je het beste in bent, ondernemen. Wij passen onze werkzaamheden aan naar jouw wensen maar wij denken ook graag mee naar de beste oplossing voor jouw elektra utiliteitsbouw.

Meer weten over Utiliteitsbouw?

S&K Elektrotechniek heeft alle disciplines op het gebied van elektrotechniek in eigen beheer: ET-installaties, besturings- en ICT-systemen, waaronder energienetwerken, verlichtingssystemen, gebouwbeheerssystemen, brandmeldinstallaties en beveiligingsinstallaties in de utiliteitsbouw. 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Of wil je gewoon meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Utiliteitsbouw | S&K Elektrotechniek

Waarmee kunnen wij jou helpen?

S&K Elektrotechniek Didam | Elektricien Didam

Elektrische installaties

wij installeren in jouw (nieuwe) gebouw de juiste elektrotechnische installaties. Wij verhelpen ook electrische storingen

Elektricien Didam | S&K Elektrotechniek

Elektra renoveren

Bij een verbouwing van jouw woning kan het verleggen van de elektra noodzakelijk zijn. Zo wil je mogelijk een nieuw stopcontact plaatsen, op een andere plek in de muur.

Meterkast vervangen | S&K Elektrotechniek Didam

Meterkast

Het komt regelmatig voor dat de stroom er in jouw huis of pand uit valt omdat er teveel energie gevraagd wordt. Indien een groepenkast dit niet aan kan zal deze zichzelf uitschakelen. Wij kunnen jouw groepenkast doormeten met een overzichtelijk rapport.

Woning renovatie Renkum - S&K Elektrotechniek

Nieuwbouw

Laat je zelf een huis bouwen, dan ben je vaker meer betrokken bij het bouwproces. Het grote voordeel van een huis laten bouwen is dat je weinig concessies hoeft te doen en jouw eigen stijl en smaak kan toepassen

Utiliteitsbouw | S&K Elektrotechniek

Utiliteitsbouw

Voor bedrijven is het van groot belang dat zij het elektra op de juiste wijze hebben geïnstalleerd. Een onvoldoende verwarmd gebouw, of gebrekkige verlichting zal namelijk zeer onprofessioneel overkomen.

Verlichting aansluiten elektricien Didam | S&K Elektrotechniek

Verlichting

Op het gebied van verlichting is de laatste jaren veel veranderd. Tegenwoordig wordt goede verlichting erg gewaardeerd en het belang wordt niet meer naar achter geschoven. Zowel praktisch als esthetisch kan verlichting veel doen. Wij adviseren, leveren en installeren de juiste armaturen die voldoen aan al uw wensen.

Kunnen wij
je helpen met de elektra?

Open chat
Hoi,

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Groet,
S&K Elektrotechniek