Skip to content
S&K Elektrotechniek

Elektricien Pannerden

Elektricien Pannerden

Elektricien nodig in Pannerden? Wij van S&K Elektrotechniek zijn een betrouwbaar en klantgericht elektrotechnisch bedrijf, gespecialiseerd in elektrotechnische installaties en oplossingen. Omdat we met je meedenken, zijn we altijd in staat om hoogstaand vakwerk af te leveren tegen een goede prijs. We werken altijd klantgericht, waarbij wij altijd streven naar het allerbeste eindresultaat.

Ben je als ondernemer of particulier opzoek naar een allround elektrotechnisch bedrijf uit Didam met passie voor het vak? Om de mogelijkheden voor jouw renovatie, nieuwbouw, verduurzaming, preventie of project te bespreken?

Meterkast uitbreiden of vervangen in Pannerden?

Wil je jouw groepenkast uitbreiden om meer elektrische apparaten te kunnen gebruiken? Doe dit niet zelf maar laat dit doen een erkende elektricien van S&K Elektrotechniek. Is dit niet het geval Meterkast werkzaamheden kunnen bijzonder gevaarlijk zijn. Ten eerst kan je zelf een stroomschok krijgen en ten tweede kan er in een later stadium kortsluiting ontstaan wanneer je de elektra niet juist hebt aangesloten. Daarom kan je meterkast werkzaamheden, zoals het uitbreiden van jouw groepenkast, dan ook beter aan een elektricien overlaten. Ook voor advies kan je bij ons terecht!

Je huis of bedrijfspand renoveren in Pannerden?

Renoveren voor de uitstraling en de veiligheid van jou en jouw woning of bedrijfspand. Het is de bedoeling dat het te renoveren woning of bedrijfspand gaat voldoen aan de eisen van de huidige en moderne normen.
S&K Elektrotechniek heeft de kennis in huis om hier om de renovatie aan jou woning of bedrijfspand goed te laten verlopen. 

Keuken renovatie | Elektricien Didam | Elektrotechniek

Waarmee kunnen wij jou helpen?

S&K Elektrotechniek Didam | Elektricien Didam

Elektrische installaties

wij installeren in jouw (nieuwe) gebouw de juiste elektrotechnische installaties. Wij verhelpen ook electrische storingen

Elektricien Didam | S&K Elektrotechniek

Elektra renoveren

Bij een verbouwing van jouw woning kan het verleggen van de elektra noodzakelijk zijn. Zo wil je mogelijk een nieuw stopcontact plaatsen, op een andere plek in de muur.

Meterkast vervangen | S&K Elektrotechniek Didam

Meterkast

Het komt regelmatig voor dat de stroom er in jouw huis of pand uit valt omdat er teveel energie gevraagd wordt. Indien een groepenkast dit niet aan kan zal deze zichzelf uitschakelen. Wij kunnen jouw groepenkast doormeten met een overzichtelijk rapport.

Woning renovatie Renkum - S&K Elektrotechniek

Nieuwbouw

Laat je zelf een huis bouwen, dan ben je vaker meer betrokken bij het bouwproces. Het grote voordeel van een huis laten bouwen is dat je weinig concessies hoeft te doen en jouw eigen stijl en smaak kan toepassen

Utiliteitsbouw | S&K Elektrotechniek

Utiliteitsbouw

Voor bedrijven is het van groot belang dat zij het elektra op de juiste wijze hebben geïnstalleerd. Een onvoldoende verwarmd gebouw, of gebrekkige verlichting zal namelijk zeer onprofessioneel overkomen.

Verlichting aansluiten elektricien Didam | S&K Elektrotechniek

Verlichting

Op het gebied van verlichting is de laatste jaren veel veranderd. Tegenwoordig wordt goede verlichting erg gewaardeerd en het belang wordt niet meer naar achter geschoven. Zowel praktisch als esthetisch kan verlichting veel doen. Wij adviseren, leveren en installeren de juiste armaturen die voldoen aan al uw wensen.

Kunnen wij
je helpen met de elektra?

Open chat
Hoi,

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Groet,
S&K Elektrotechniek