Skip to content
Elektrische installaties

Datanetwerk

Aanleggen van een datanetwerk

De aanleg van een datanetwerk

Zowel als ondernemer, als ook als particulier maak je dagelijks gebruik van een telefoon- en internetverbinding binnen jouw woning of bedrijfspand. Het is belangrijk dat een datanetwerk op de juiste wijze wordt aangelegd, om storingen te voorkomen. Je moet er immers niet aan denken, dat je kort na het aansluiten van het datanetwerk al te maken krijgt met een haperende internetverbinding. Wij helpen jou graag met de aanleg van een datanetwerk in Didam en omgeving. Door de expertise die onze elektriciens hebben in het aanleggen van datanetwerken, wordt de kans op complicaties minimaal.

Noodzaak van een datanetwerk

Via een data netwerk in jouw woning of bedrijfspand kan je gebruik maken van een internet- of telefoonverbinding. Je kan er hierbij voor kiezen om bijvoorbeeld een internetkabel te laten lopen van het inkomende signaal naar de router, waarbij de router zorgt voor het bieden van een draadloos internetsignaal. Ook het maken van meerdere aansluitpunten voor een bekabelde internetverbinding behoort tot de mogelijkheden. De verbinding via een internetkabel is vaak sneller dan via een draadloze verbinding. Vaak lopen internetkabels tussen muren door, wat het lastig kan maken om deze kabels zelf aan te leggen.

Internet aansluiten | S&K Elektrotechniek Didam

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Kunnen wij
je helpen met de elektra?

S&K Elektrotechniek Didam | Elektricien Didam

Elektrische installaties

wij installeren in jouw (nieuwe) gebouw de juiste elektrotechnische installaties. Wij verhelpen ook electrische storingen

Elektricien Didam | S&K Elektrotechniek

Elektra renoveren

Bij een verbouwing van jouw woning kan het verleggen van de elektra noodzakelijk zijn. Zo wil je mogelijk een nieuw stopcontact plaatsen, op een andere plek in de muur.

Meterkast vervangen | S&K Elektrotechniek Didam

Meterkast

Het komt regelmatig voor dat de stroom er in jouw huis of pand uit valt omdat er teveel energie gevraagd wordt. Indien een groepenkast dit niet aan kan zal deze zichzelf uitschakelen. Wij kunnen jouw groepenkast doormeten met een overzichtelijk rapport.

Woning renovatie Renkum - S&K Elektrotechniek

Nieuwbouw

Laat je zelf een huis bouwen, dan ben je vaker meer betrokken bij het bouwproces. Het grote voordeel van een huis laten bouwen is dat je weinig concessies hoeft te doen en jouw eigen stijl en smaak kan toepassen

Utiliteitsbouw | S&K Elektrotechniek

Utiliteitsbouw

Voor bedrijven is het van groot belang dat zij het elektra op de juiste wijze hebben geïnstalleerd. Een onvoldoende verwarmd gebouw, of gebrekkige verlichting zal namelijk zeer onprofessioneel overkomen.

Verlichting aansluiten elektricien Didam | S&K Elektrotechniek

Verlichting

Op het gebied van verlichting is de laatste jaren veel veranderd. Tegenwoordig wordt goede verlichting erg gewaardeerd en het belang wordt niet meer naar achter geschoven. Zowel praktisch als esthetisch kan verlichting veel doen. Wij adviseren, leveren en installeren de juiste armaturen die voldoen aan al uw wensen.

Open chat
Hoi,

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Groet,
S&K Elektrotechniek