Skip to content

Tuinverlichting

Tuinverlichting laten aanleggen

Tuinverlichting is een essentieel onderdeel van jouw tuin. Het is namelijk juist de verlichting die ’s avonds de sfeer bepaalt. Wij willen juist vanaf het allereerste begin zorgen dat tuinverlichting straks ook echt de eer krijgt die het verdient.

Hoe leggen wij tuinverlichting aan?

Dat begint met een tuinverlichtingsplan. Dat is een voorstel voor welk type tuinverlichting op welke plek jouw tuin en terras het meeste recht aan doet. Er zullen bijvoorbeeld kabels getrokken moeten worden, wij zorgen er voor dat je bestaande tuin onveranderd blijft. Ga je de tuin vernieuwen dan gaan wij in samenwerking met de hovenier aan de slag om een goed plan uit te werken. Tot slot sluiten we alles aan en zorgen we dat de tuinverlichting ook daadwerkelijk de beloofde sfeer geeft.

Steeds meer mogelijkheden in tuinverlichting

Tuinverlichting gaat hard. Dat wil zeggen: de ontwikkelingen gaan snel. En niet alleen in de techniek, maar vooral ook in het design. We leven graag buiten, ook in Nederland. Zo hebben steeds meer mensen een buitenkeuken. Leveranciers van tuinverlichting hebben heel goed op die ontwikkeling ingespeeld en bieden prachtige oplossingen aan, waar wij je graag ook nader over informeren.

Tuinverlichting laten aanleggen door een professional

Als je een doe-het-zelver bent kan je er natuurlijk voor kiezen om jouw tuinverlichting zelf aan te leggen. Je moet er dan wel rekening mee houden dat de kans op storingen vele malen groter is. Slecht aangelegde tuinverlichting is namelijk één van de grootste oorzaken van stroomstoringen.

Voorkom dat je met een storing te maken krijgt en ga voor zekerheid. Wij gaan vakkundig te werk en zorgen voor het eindresultaat waar je om gevraagd hebt. Twijfel je nog over het positionering van jouw tuinverlichting of buitenlampen? Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuzes en voorzien je daar waar nodig van een vakkundig advies.

Offerte aanvragen